Apparaten en accessoires
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
-
langkorrelige rijst150 g
Kruidenmix
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
gedroogde basilicum1 tl
-
uien granulaat½ tl
-
knoflook, in korrels½ tl
-
gedroogde tijm½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
uien gehalveerd80 g
-
selder in stukken50 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
gehakte tomaten, uit blik600 g
-
teentjes knoflook2
-
water200 g
Jambalaya
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
200 g gerookte varkensworst, in stukken (1,5 cm)chorizo in stukken (1,5 cm)200 g
-
kippenborst filet, zonder vel in blokjes (3 cm)300 g
-
rauwe gepelde scampi's middelgroot200 g
-
verse peterselie als afwerking
-
rijpe mango in stukken (2 cm)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1221.5 mg
Eiwitten
27.6 g
Calorieën
1625.1 kJ /
388.4 kcal
Vetten
15.2 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
34.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Nougatine
1u. 30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Steak Stroganoff
45min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Kip tikka masala
1u. 10min
Canapé met ei
10min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.